Tucak: Odakle, kako i zašto onakva posljednja četvrtina?

"Kao: dobili smo utakmicu, pa ako i primimo šesti i sedmi gol mislimo nije strašno. E, ali kad primiš osmi, onda je voda u ušima", rekao je selektor Hrvatske
6746 pregleda 1 komentar(a)
Ivica Tucak, Foto: Betaphoto
Ivica Tucak, Foto: Betaphoto

Hrvatski vaterpolisti su pobjedom protiv Crne Gore osigurali plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva, ali selektor "barakuda" Ivica Tucak priznaje:

""Ostaje gorak ukus uprkos pobjedi"".

Nastavlja u dahu...

"Drago nam je što smo pobijedili, ali treba vidjeti odakle, kako i zašto nam se dogodila onakva posljednja četvrtina. Dopustili smo sebi veliki luksuz nakon tri briljantno odigrane četvrtine", istakao je nekadašnji trener jadrana iz Herceg Novog.

Više od 20 minuta Hrvatska je dominirala u bazenu, a onda...

"Zaista ne znam kada smo tako dobro, tako sjajno igrali kao sada protiv Crne Gore - napadački i obrambeno. Naravno da tu ima i psihološkog dijela. Kao: dobili smo utakmicu, pa ako i primimo šesti i sedmi gol mislimo nije strašno. E, ali kad primiš osmi, onda je voda u ušima. Nažalost, nisam imao više tajm-aut, potrošio sam sve da na vrijeme prekinem onaj crnogorski niz. Od svega je, ipak, najbitnije da smo pored svega pobijedili", zaključio je Tucak.

Bonus video: