Lazović: Lakše nego što smo očekivali

"Potrebno je da duel sa Turcima shvatimo kao pravi pripremu za četvrtfinale i veliki okršaj sa Italijanima", kaže Đuro Radović
1206 pregleda 1 komentar(a)
Dejan Lazović, Foto: Aleksandra Krupanič
Dejan Lazović, Foto: Aleksandra Krupanič
Ažurirano: 18.01.2020. 19:04h

U taboru crnogorske reprezentacije vlada zadovoljstvo nakon pobjede nad Njemcima i plasmana u osminu finala Evropskog prvenstva s druge pozicije u grupi A.

Rival u osmini finala je Turska u ponedjeljak od 14.30.

Đuro Radović:

"Odradili smo sve u odbrani kako smo se dogovorili, primili smo samo tri gola i to govori sve. Turska bi trebalo da bude samo trening za četvrtfinale, ali nokaut faza počinje i znamo da nemamo pravo na kiks. Potrebno je da duel sa Turcima shvatimo kao pravi pripremu za četvrtfinale i veliki okršaj sa Italijanima".

Dejan Lazović:

"Znali smo da Njemci nikada ne odustaju, kakav god da je rezultat. Ipak, zanimala nas je pobjeda i ostvarili smo je lakše nego što se očekivalo. Turska, pa Italija, idemo redom. Duel sa Italijanima može da bude pravi derbi ako ponovimo izdanja iz prethodna tri meča".

Vladan Spaić:

"Kada je odbrana kako treba, onda se dosta toga dobrog otvara i u napadu. Odavno je meč sa Njemcima podvučen kao veoma bitan, tako smo mu i pristupili, čak i slavili ubjedljivije nego što smo očekivali. Ostala je još Turska na putu do plasmana među osam najboljih na EP, što je i bio cilj, jer četvrtfinale donosi plasman u kvalifikacije za Olimpijske igre".

Bonus video: