Primorac: Navijači Partizana su došli s namjerom da spriječe da se utakmica igra

Utakmica će se odigrati večeras u 18 sati bez publike
9575 pregleda 3 komentar(a)
Navijači Partizana na bazenu u Budvi
Navijači Partizana na bazenu u Budvi

"Vaterpolo klub Primorac najoštrije osuđuje huligansko ponašanje navijača Partizana, koji na sportsko borilište nisu došli da dostojanstveno i srčano bodre svoj klub, već očigledno sa namjerom da onemoguće odigravanje utakmice", saopštio je kotorski klub nakon sinoćnjih incidenata uoči meča Regionalne lige.

Do incidenta je došlo nakon divljanja navijača Partizana u budvanskom bazenu i sukoba sa policijom.

Navijači gostujućeg tima su bacili i suzavac, zbog čega utakmica nije ni odigrana.

"Primorac je, kao domaćin, učinio sve da obezbijedi uslove za fer i bezbjedno odigravanje utakmice. Nažalost svjedočili smo nemilim događajima kojima nije mjesto na sportskim borilištima. Očekujemo da će njihovi akteri biti procesuirani po Zakonu, te da ubuduće na sportskim priredbama nećemo svjedočiti ovakvim scenama", stoji u saopštenju.

Utakmica će se odigrati večeras u 18 sati bez publike.

"Odluka Povjereništva Regionalne lige da se utakmica odigra naknadno bez prisustva navijača šteti najviše našem klubu i igračima, koji će, ne svojim krivicom, odlučujuću utakmicu odigrati bez izuzetno važne podrške navijača!

Pod jakim uticajem događaja sa bazena SRC Budva i emotivnim nabojem, nadamo se da vaterpolo sport neće postati talac onih koje samo uslovno možemo nazvati navijačima", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: