"AJKULE" DANAS STIGLE U CRNU GORU

Koronavirus: Vaterpolo reprezentacija pod nadzorom po povratku iz Hamburga

"Naša ekspedicija je stavljena pod adekvatan zdravstveni nadzor, a sve u skladu sa instrukcijama nadležnih organa koji će donijeti odluku o daljim mjerama i neophodnim radnjama", navodi se u VPSCG
6773 pregleda 1 komentar(a)
Vaterpolo reprezentacija Crne Gore, Foto: Aleksandra Krupanič
Vaterpolo reprezentacija Crne Gore, Foto: Aleksandra Krupanič
Ažurirano: 14.03.2020. 17:48h

Ekspedicija vaterpolo reprezentacije Crne Gore je danas stavljena pod zdravstveni nadzor po povratku sa turnira u Hamburgu koji je završen u srijedu, saopšteno je iz Vaterpolo saveza rne Gore (VPSCG).

"Ajkule" su u Crnu Goru stigle preko Hrvatske, a na graničnom prelazu Debeli brijeg su ih sačekali predstavnici Instituta za javno zdravlje Crne Gore (IJZ CG) kako bi preduzeli sve neophodne mjere zbog rizika od širenja epidemije koronavirusa.

"Shodno blagovremeno obavljenoj komunikaciji između VPSCG i IJZ CG, predstavnici tog tijela sačekali su našu reprezentaciju na graničnom prelazu. Medicinski tim naše selekcije je bio u stalnom kontaktu sa IJZ nakon odluka Nacionalnog tima o mjerama koje su uvedene u Crnoj Gori u borbi protiv koronavirusa COVID19", saopšteno je iz Vaterpolo saveza.

"Naša ekspedicija je stavljena pod adekvatan zdravstveni nadzor, a sve u skladu sa instrukcijama nadležnih organa koji će donijeti odluku o daljim mjerama i neophodnim radnjama", navodi se u VPSCG.