Gojković: Očekivali smo bolje izdanje, vrhunski timovi kažnjavaju svaku grešku

"Sem početka meča, imali smo mnogo problema da zaustavimo najveće kvalitete Hrvatske i njene centre", istakao je selektor

1508 pregleda 0 komentar(a)
Vladimir Gojković, Foto: Aleksandra Krupanič
Vladimir Gojković, Foto: Aleksandra Krupanič

Crnogorski vaterpolisti se nisu proslavili u prijateljskom meču protiv Hrvatske, poraženi su danas u Dubrovniku rezultatom 14:5.

Selektor "ajkula" Vladimir Gojković zna da njegov tim može mnogo bolje od onoga što je pokazao u Gružu.

"Sem početka meča, imali smo mnogo problema da zaustavimo najveće kvalitete Hrvatske i njene centre. Nismo uspjeli, bilo je bolje jedino kada je Ivović igrao beka. Promašili smo mnogo šansi u početku, to vrhunske ekipe poput Hrvatske ne praštaju. Očekivali smo bolje izdanje, duže smo u treningu od njih, ali moramo da se okrenemo sebi i uradimo sve da ispravimo neke nedostatke - rekao je selektor Vladimir Gojković.

Promašaji na startu su usmjerili utakmicu.

"Bio je ovo specifičan meč zbog stanja u kojem se nalaze oba tima. Mislim da je rezultat previsok, ali promašili smo odmah četiri velike šanse, oni su to kaznili i zato je razlika na kraju bila ovolika...", istakao je centar Vladan Spaić.

Ni Dušan Matković nije bio zadovoljan izdanjem.

"Možda ovakvo izdanje možemo da opravdamo i time što smo već duži period u jakom treningu, ali i pored toga smo napravili neke greške koje ne bismo smjeli. Možemo iz svega ovoga da izvučemo i nešto korisno", kazao je Matković.

Bonus video: