Novljani već misle na Sabadelj

Kataro nakon pobjede u prošlom kolu, vaterpolisti Katara u A2 ligi gostuju Medvešćaku u Zagrebu (19.45).
91 pregleda 2 komentar(a)
VK Jadran Carine, Foto: Savo Prelević
VK Jadran Carine, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 03.02.2018. 10:34h

Jadran Carine teško da može da napadne drugo mjesto, jer Mladost ima pet bodova više, ali realan cilj je da Novljani sačuvaju treću poziciju pred finalni turnir regionalne A1 lige.

Cnogorski šampion večeras gostuje POŠK-u u Splitu (18 časova) i favorit je da upiše novi trijumf u regionalnom takmičenju u kojem ga je ove sezone savladao samo nedodirljivi Jug (dva puta).

"Mislim da smo kvalitetnija ekipa od POŠK-a i očekujem da to pokažemo. Iz utakmice su najvažnija tri boda, ali uradićemo sve da do njih dođemo na prepoznatljiv način - igrom koja nas krasi i koja će nadam se da bude na visokom nivou do kraja sezone", rekao je trener Jadrana Vladimir Gojković.

POŠK je uvod u meč sa Sabadeljom u srijedu u Igalu u Ligi šampiona, u kojem Novljani gotovo da nemaju pravo na grešku ako žele da zadrže šanse da se plasiraju na finalni turnir Lige šampiona.

Protiv Splićana igra i Primorac, ali kao domaćin - rival je Mornar (19), kojem su bodovi neophodni u borbi za F4.

Kotorani, međutim, žele bodove koji bi ih dodatno približili opstanku.

"Znamo koje je najjače oružje Mornara i siguran sam da nismo bez šansi, iako su Splićani favoriti. Dobro smo otvorili 2018. Godinu, u mnogo smo boljoj poziciji kada je borba za opstanak u pitanju, ali daleko od toga da smo sve riješili. Borba nije gotova, moramo da se fokusiramo na mečeve u kojima smo domaćini. Želimo da dilemu oko opstanka otklonimo što prije", istakao je trener Primorca Petar Vico.

Nakon pobjede u prošlom kolu, vaterpolisti Katara u A2 ligi gostuju Medvešćaku u Zagrebu (19.45).

Bonus video: