koordinator mlađih selekcija

Veljko Uskoković ponovo u Primorcu

Kako su naveli iz Primorca, njegovo imenovanje je prvi, ali i samo jedan od njihovih koraka u pravcu jačanja rada sa mlađim selekcijama

7699 pregleda 6 komentar(a)
Veljko Uskoković, Foto: VPSCG
Veljko Uskoković, Foto: VPSCG

Veljko Uskoković je ponovo u Primorcu - proslavljeni vaterpolista i selektor juniorske reprezentacije Crne Gore postavljen je za koordinatora mlađih selekcija kotorskog kluba.

“Sa izuzetnim zadovoljstvom prihvatio sam ideju predsjednika Mlađana Janovića i sportskog direktora Antonia Petrovića da, sa sada već bogatim trenerskim iskustvom, pomognem u radu sa mlađim kategorijama mog matičnog kluba. Upravo ovih dana su u toku takmičenja svih mladih kategorija u prvenstvu i Kupu Crne Gore nakon čega ćemo napraviti presjek stanja. Već sada je jasno da smo, prije svega zbog nemogućnosti treniranja u svom bazenu pune tri godine, u mlađim kategorijama daleko od onoga gdje bi trebalo da budemo. Imaćemo pune ruke posla i želju da na stotu godišnjicu mlađe kategorije ali i cijeli klub pozicioniramo gdje mu je mjesto”, kazao je Uskoković.

Kako su naveli iz Primorca, njegovo imenovanje je prvi, ali i samo jedan od njihovih koraka u pravcu jačanja rada sa mlađim selekcijama.

Trener prvog tima odnedavno je bivši hrvatski as Sandro Sukno.

Preporučujemo za Vas