Mladi Jadranaši potvrdili dominaciju u mlađim kadetima

Mladi vaterpolisti iz Herceg Novog su potvrdili primat u ovom godištu, s obzirom da su u ovoj sezoni osvojili sva takmičenja - olimpijske nade, prvenstvo države i kup

3137 pregleda 0 komentar(a)
Foto: PVK Jadran
Foto: PVK Jadran

Mlađi kadeti Jadrana, dječaci rođeni 2007 godine i mlađi, osvojili su Kup Crne Gore za sezonu 2019/20.

Osvajanjem tog takmičenja, mladi vaterpolisti iz Herceg Novog su potvrdili primat u ovom godištu, s obzirom da su u ovoj sezoni osvojili sva takmičenja - olimpijske nade, prvenstvo države i kup.

Na finalnom turniru održanom u Budvi u predhona dva dana na kom je učestvovalo šest ekipa po sistemu dvije grupe, igrači Jadrana Carine su u grupi savladiali Aquatic Verde sa 24:3, te ekipu Katara sa 14:2.

U finalom meče ubjedljivo je savladana ekipa Primorca sa 19:10.

Jadran Carine je zauzeo prvo mjesto, Primorac je bio drugi, treći je Kataro, četvrta je Budućnost, peta Budvanska Rivijera i šesti Aquatic Verde.

Za Jadran Carine nastupili su: Aleksa Mandić, Marko Nikezić, Balša Zekić, Vuk Radović, Aleksandar Vavić, Danilo Stupar, Strahinja Gojković, Nikola Petrović, Miljan Bošković, Đorđe Koprivica, Ognjen Vučetić, Nemanja Motika, Luka Todorović, Slobodan Radanović, Ilija Samardžić i Slobodan Vučurović.

Trener ekipe je Dušan Ivanovski.

Bonus video: