Ozvaničena saradnja VPSCG i kompanije Meridianbet!

Ispred kompanije Meridianbet bila je Lucija Anđelić, menadžer za odnose sa javnošću, dok je ispred VPSCG bio predsjednik Radovan Milinić

12456 pregleda 0 komentar(a)
Milinić i Anđelić, Foto: Meridianbet
Milinić i Anđelić, Foto: Meridianbet

Tokom jučerašnjeg dana, na Pres konferenciji za novinare ozvaničena je saradnja između kompanije Meridianbet i Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore.

Ispred kompanije Meridianbet bila je Lucija Anđelić, menadžer za odnose sa javnošću, dok je ispred VPSCG bio predsjednik Radovan Milinić.

Direktor Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore, Radovan Milinić izjavio je da nakon više od pola godine pauze zbog pandemije Covid-19, ove nedelje počinje odigravanje Kupa u seniorskoj konkurenciji.

U susret Kupu Crne Gore za seniore, utvrđena je fantastična saradnja sa prestižnom kompanijom Meridianbet.

“Iskoristili smo ovu priliku da potpišemo ugovor i sklopimo sponzorstvo sa Meridianom. Situacija je otežana u svim sportovima, zbog toga nam je saradnja sa Meridianom došla u pravom trenutku. Savez vaterpolista je veoma zahvalan što je kompanija kao što je Meridian odlučila da sklopi saradnju baš sa nama” – rekao je direktor veterpolo i plivačkog saveza.

Naše reprezentativce već u februaru očekuje kvalifikacioni turnir za učešće na OI.

Saradnja sa Meridianom je na jednogodišnjem nivou, i ako se predstavnici obje strane nadaju dugogodišnjoj saradnji.

"Zaista nam je zadovoljstvo što smo ostvarili saradnju sa Vaterpolo savezom Crne Gore, slobodno mogu reći jednim od najtrofejnijih saveza u našoj državi. Za sam početak saradnje, ispred sportske kladionice Meridian, mogu da im poželim sreću u predstojećem takmičarskom periodu i da nam donesu što više medalja" - izjavili su iz prestižne kompanije.

Kao što je već poznato, u polufinalnim duelima sastaće se VPK Primorac – VA Cattaro u subotu u 18h u Budvi, odnosno PVK Budvanska rivijera – PVK Jadran u nedelju u 19h u istom bazenu.

Revanš mečevi će biti na programu 7. i 8. oktobra.

Treneri VPK Primorca – Sandro Sukno, VA Cattara – Ivan Bjelobrković, PVK Budvanske rivijere – Drago Pejaković i PVK Jadrana – Petar Radanović govorili su o predstojećim utakmica.

Trener Cattara smatra da njegov tim nije favorit u gradskom duelu.

“Dolaskom dva iskusna igrača, Bojana Paunovića i Miljana Popovića, dobićemo dubinu u napadu, koja nam je falila prethodnih godina. Uz maksimalno zalaganje pokušaćemo da utakmice učinimo interesantnim i da se nadamo da možemo doći do finala”, rekao je Bjelobrković.

Sandro Sukno mišljenja je da protivnik zaslužuje respekt, ali oni žele da pobijede i plasiraju se u finale.

“Naša velika želja je da uđemo u finale, a da kasnije razmišljamo o borbi za trofej. Respekt zaslužuje Kataro, ali želimo da pobijedimo i plasiramo se u finale. Vjerujemo da će uskoro biti završen i bazen, a samim tim i agonija kotorskih vaterpolo klubova. Želja je da prvo izborimo finale, a nakon toga ćemo pričati o Jadranu”, riječi su Sukna.

Radanović smatra da njegov tim, Jadran, je favorit ali da će to morati da opravdaju u bazenu.

“Prvom timu priključeni su mladi igrači, koji će neočekivano imati više prostora nego što je bilo planirano. Koronavirus i ekonomska kriza koju je prouzrokovala zaustavila nas je u realizaciji planiranoh projekta. Bez obzira na probleme, uradićemo sve da zadržimo primat u crnogorskom vaterpolu. Neće biti lako, ali imajući u vidu da smo zadržili 3-4 starija igrača, smatram da smo u igračkom kadru najbolji. Duel sa Budvanskom rivijerom, bez obzira na značajno podmlađen sastav rivala, će biti interesantan i imaće svoju draž”, rekao je Radanović.

Trener Budvanske rivijere istakao je da će njegov tim nastupiti u znatno slabijem sastavu, pa da su samim tim njihovi apetiti skromniji.

“Zbog trenutne situacije nijesmo mogli da zadržimo pet igrača koji su bili nosioci u prošloj sezoni i samim tim naši apetiti su skromniji. Odlučili smo da pružimo šansu mlađim igračima. Jadran je favorit, ali očekujem da će naš motiv biti na visokom nivou i da utakmice učimo neizvjesnijim”, istakao je Pejaković.