Simonović: Bravo za Vlada i momke, ovako se bori za svoju zemlju

"Veliki uspjeh, sjajan rezultat našeg tima. Ovako se bori za svoju zemlju! Dug, stručan i naporan rad se isplatio", kazao je Simonović

10601 pregleda 22 reakcija 18 komentar(a)
Foto: F)NA
Foto: F)NA

Dušan Simonović, predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta, čestitao je vaterpolo reprezentacije plasman u Tokio.

"Ajkule" su četvrti put izborile olimpijsku vizu, u Pekingu, Londonu i Rio de Žaneiru zauzele su četvrto mjesto.

"Veliki uspjeh, sjajan rezultat našeg tima. Ovako se bori za svoju zemlju! Dug, stručan i naporan rad se isplatio", kazao je Simonović.

On je naglasio da reprezentacija u kontinuitetu pruža velike igre...

"Naši momci su osvojili bronzu na Evropskom prvenstvu, imali sjajan turnir kvalifikacija za Svjetsku ligu, sada su bili konstantno dobri u Roterdamu. To je dokaz da se radi na pravi način, da su igrači posvećeni, da žele da budu dio najveće scene i da se bore za medalje. Znajući kako radi Vlado Gojković, pripreme za Tokio su počele još poslije Rija, a kada se tako studiozno i stručno pristupi poslu, nagrada mora da stigne", rekao je Simonović.

Posebno je impresioniran mlađim momcima...

"Svi znamo koliko mogu i ko su Leka, Draško, Dejan i svi ostali iskusniji igrači... Ali, pojavila su se nova lica, dobili smo nove asove - Perkovića, Matkovića, Radovića... I Ukropina i Spajić su mladi, tu je i Đuro Radović, dva golmana Kandić i Tešanović... Ovo je, uvjeren sam, ekipa koja ima budućnost, a koja će imati šta da pokaže i u Tokiju", rekao je Simonović.