Jokić sa vaterpolistima: Uspjeh je mnogo veći obzirom da u Kotoru nema bazena

"Ajkule" su na turniru u Roterdamu osvojile prvo mjesto i plasirale se na Olimpijske igre

4220 pregleda 3 komentar(a)
Sa prijema, Foto: Opština Kotor
Sa prijema, Foto: Opština Kotor

Predsjednik Opštine Kotor, Vladimir Jokić primio je danas Kotorane i članove vaterpolo reprezentacije Crne Gore Draška Brguljana, Aljošu Mačića, Dušana Matkovića, Miroslava Perkovića, pomoćnog trenera Miodraga Matkovića i ljekara Vladimira Dedovića.

"Ajkule" su na turniru u Roterdamu osvojile prvo mjesto i plasirale se na Olimpijske igre.

Prijemu su, uz predsjednika Jokića, ispred Opštine Kotor prisustvovali potpredsjednici Siniša Kovačević i Nebojša Ševaljević, sekretarka za kulturu, sport i društvene djelatnosti Tatjana Kriještorac i savjetnik za sport, Dejan Ognjanović.

Sa prijema
Sa prijemafoto: Opština Kotor

Čestitajući na rezultatu Jokić je istakao da je uspjeh mnogo veći obzirom da poslijednje četiri godine Kotor nema bazen, pa vaterpolisti dva puta dnevno odlaze na treninge u susjedne gradove.

„Siguran sam da će vaša upornost, disciplina, naporan rad, dovesti do ostvarenja željenih rezultata i na Olimpijskim igrama Tokiju“, istakao je Jokić

U soapštenju Opštine Kotor ističe se da "ono što je sada konačno i izvjesno je da će se sportisti uskoro vratiti u svoj matični bazen, pa će time i ova višegodišnja kriza, sa nedostatkom uslova, a samim tim i novih generacija u našem, kotorskom vaterpolu, biti prevaziđena."

Bonus video: