Vujasinović: Ivović ostaje u Pro Reku, nije ovdje neko sletio helikopterom i donio nam džak para

Juče vaterpolo portal "waterpoloitaly.com" objavio informaciju da je Ivović, koji nastupa za Pro Reko, dobio "monstruoznu ponudu" iz Beograda

7161 pregleda 1 komentar(a)
Ivović, Foto: Aleksandra Krupanič
Ivović, Foto: Aleksandra Krupanič

Trener Novog Beograda, Vladimir Vujasinović demantovao je informacije da će Aleksandar Ivović od naredne sezone biti igrač tog vaterpolo kluba.

Juče je vaterpolo portal "waterpoloitaly.com" objavio informaciju da je Ivović, koji nastupa za Pro Reko, dobio "monstruoznu ponudu" iz Beograda. Vujasinović kaže da od toga nema ništa.

“Mi jesmo zvali Ivovića, pošto je njegov ugovor sa Pro Rekom isticao, a u tom trenutku nije bilo pregovora oko nastavka saradnje. Ali čim se Pro Reko javio i ponudio mu novi ugovor – pregovori su tu završeni. Ivović ostaje u Pro Reku“, kazao je Vujasinović za Mozzart Sport.

Novi Beograd je nakon odustajanja Hanovera dobio organizaciju naredna tri završna turnira Lige šampiona, a za sljedeću je nagrađen mjestom u elitnom takmičenju.

“Pišu ’monstruozna ponuda’. Kakva monstruozna ponuda?! Nije ovdje neko sletio helikopterom i donio nam džak para. Novi Beograd ima ambicije, ali ne može da glumi Pro Reko“, rekao je Vujasinović.

Bonus video: