Sukno: Jadran ostaje favorit; Radanović: Napad je za brigu

Treći meč finalne serije se igra u ponedjeljak u Budvi

2568 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Vuk Ilić
Foto: Vuk Ilić

Jadran je poveo u seriji, Primorac odmah uzvratio pobjedom u Igalu - nakon prva dva meča u finalu plej-ofa crnogorskog prvenstva nije jednostavno prognozirati ko je od dva velika rivala bliži tituli.

Neutralni ljubitelji vodenog sporta su sigurno i priželjkivali neizvjesnost, a poslije trijumfa Kotorana usred Igala je jasno i da su uzbuđenja zagarantovana u seriji koja se igra na tri pobjede.

Treći meč finala se igra sjutra od 19 sati, domaćin je Primorac (naravno, u Budvi).

"Iza nas su dvije veoma zanimljive utakmice, veoma borbene. Vratili smo se nakon poraza poslije peteraca, pokazali da imamo više snage i koncentracije. Nema iznenađenja, očekujem borbu do posljednjeg daha", rekao je trener Primorca Sandro Sukno i nastavio:

"Znamo da odbrana mora da bude na vrhunskom nivou, a da u napadu budemo odlučniji. Jadran ostaje favorit na papiru, ali insistiraćemo na tome da nas u bazenu ubijedi da je bolji", istakao je Sukno.

Jadran ne želi da preda tron.

"Primorac je zasluženo slavio u drugom meču, a nama je nakon tog duela bilo kristalno jasno da smo im mnogo pomogli na putu ka pobjedi. Izvukli smo pouke i nastojaćemo da ih ne ponovimo. Nije bio problem u odbrani, ona je bila korektna, već napad, pogotovo s igračem više. Takva igra je nedopustiva u mečevima gdje odlučuju nijanse", kazao je trener Novljana Petar Radanović.

Treća utakmica bi mogla da bude ključna.

"Moramo da smanjimo broj izgubljenih lopti, da budemo pametniji i hrabriji u napadu", zaključio je Radanović.

Četvrta utakmica se igra 13. maja Igalu, a eventualna majstorica 17. u Budvi.

Bonus video: