Čučković: Da u svakom meču budemo agresivni i posvećeni

"To je recept i na ovom turniru, samo tako možemo da budemo u pravoj formi za Tokio", rekao je iskusni bek

3201 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Water polo Usa
Foto: Water polo Usa

Utakmicom protiv Sjedinjenih Američkih Država u subotu vaterpolo reprezentacija Crne Gore počinje nastup na finalnom turniru Svjetske lige.

Kao i uvijek pred veliko takmičenje - u ovom slučaju Olimpijske igre - Svjetska liga dođe kao najbolja priprema, ali "ajkule" su rijetko birale takmičenja.

Zato i u Tbilisiju žele da idu do kraja, da jure medalju.

"Uvijek imamo najveće ciljeve, tako je i sada u Svjetskoj ligi. U svakom meču želimo pobjedu, da odigramo najbolje što možemo, da budemo agresivni i posvećeni. To je recept i na ovom turniru, samo tako možemo da budemo u pravoj formi za Tokio", rekao je bek Uroš Čučković.

Crna Gora je u dobroj formi stigla u Gruziju.

"Djeluje mi da polako dižemo formu za ono što je najvažnije, a to je učešće na Olimpijskim igrama. Do sada smo pripreme odradili najbolje što smo mogli i vidim da pojedinačno svi dolazimo do nivoa koji se traži", istakao je Čučković.

Duel sa SAD je u subotu od 12.45, u nedjelju je rival Gruzija (14.30), a u posljednjem kolu u grupi B protivnik je Japan (ponedjeljak od 16.15).

B grupu čine Italija, Grčka, Francuska i Kazahstan.

Na spisku selektora Vladimira Gojkovića za Svjetsku ligu su: Petar Tešanović, Slaven Kandić, Draško Brguljan, Miroslav Perković, Marko Petković, Uroš Čučković, Dimitrije Obradović, Stefan Vidović, Aleksa Ukropina, Aleksandar Ivović, Vladan Spaić, Dušan Matković, Dušan Banićević, Dragan Drašković i Vasilije Radović.

Bonus video: