"Ajkule" nastavile pripreme, Gojkovića brinu Lazović i Radović

"Za sada sve ide po planu osim povrede šake Dejana Lazovića, dok se Đuro Radović vratio laganim treninzima poslije povrede leđa. Situacija sa njima nije dobra. Ostali su zdravi i nadam se da će tako i ostati", rekao je crnogorski selektor

5138 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Filip Roganović
Foto: Filip Roganović

Nekoliko dana odmora su imali crnogorski vaterpolisti po povratku sa finalnog turnira Svjetske lige i osvojene titule u Tblisiju, sada je vrijeme za završu fazu priprema za Olimpijske igre.

"Ajkule" su od danas u Nikšiću, nakon toga će nekoliko dana trenirati u Podgorici, odakle 15. jula slijedi i odlazak u Tokio.

Naša selekcija i dalje nije kompletna, pitanje je i da li će biti do polaska, jer probleme s povredama i dalje imaju golman Dejan Lazović i ljevoruki Đuro Radović.

Njihovo učešće na OI je pod velikim znakom pitanja.

"Za sada sve ide po planu osim povrede šake Dejana Lazovića, dok se Đuro Radović vratio laganim treninzima poslije povrede leđa. Situacija sa njima nije dobra. Ostali su zdravi i nadam se da će tako i ostati", rekao je selektor Vladimir Gojković i dodao:

"Igračima smo dali onoliko vremena koliko je bilo moguće da se odmore i oporave nakon napornog perioda. Nadam se da ćemo sprovesti u djelo sve planirano. Cilj je da obnovimo snagu i da u najjačem mogućem sastavu otputujemo na Olimpijske igre", istakao je Gojković.

Bonus video: