Kreću veliki bokeljski rivali: Jadran sa Budvom, pa sa drim-timom, Primorac udara na Radnički

Prvi turnir je počeo danas u Beogradu, a sjutra (13.40) u glavnom gradu Srbije će se igrati crnogorski derbi između Jadrana i Budve. Novljani će od 18.50 igrati i sa najjačim timom u regionu, Novim Beogradom

5629 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Aleksandar Kaluđerović
Foto: Aleksandar Kaluđerović

Regionalna liga u vaterpolu se vratila na veliku scenu, ovog puta sa novim prefiksom - Premijer.

Kada se vidi kakvi sve timovi učestvuju u njoj i koje su sve zvijezde u klubovima iz Srbije i Hrvatske, to ime definitivno ima pokriće.

Prvi turnir je počeo danas u Beogradu, a sjutra (13.40) u glavnom gradu Srbije će se igrati crnogorski derbi između Jadrana i Budve.

Novljani će od 18.50 igrati i sa najjačim timom u regionu, Novim Beogradom.

„Izuzetno je jaka konkurencija u Regionalnoj ligi, tu su odlični timovi koji igraju Ligu šampiona. Pogotovo ekipe iz šampionata Srbije, koji je ove sezone izuzetno jak. To je prilika za naš mlad tim da se nadigrava i da sve od sebe. Nismo došli sa bijelom zastavom, pokušaćemo da ostvarimo što bolje rezultate i unaprijedimo igru”, obećava trener Jadrana Petar Radanović.

Primorac igra na turniru u Splitu, a prvi rival mu je Radnički iz Kragujevca (17 časova).

„Meč sa Radničkim će nam služiti da se spremamo za ostali dio turnira, za utakmice sa Solarisom i Mornarom, gdje ćemo tražiti bodove. Radnički i Crvena zvezda su kvalitetniji, ali nikad se ne zna. Trudićemo se da što bolje odigramo”, istakao je trener Kotorana Ranko Perović.

Bonus video: