Primorac opet remizirao primivši gol u posljednjem minutu

Vaterpolisti Primorca igrali su neriješeno sa Mornarom u Splitu - 12:12 (3:6, 4:2, 4:2, 1:2

3719 pregleda 0 komentar(a)
Matkovićeva dva gola dovoljna samo za bod, Foto: WPOLO.ME
Matkovićeva dva gola dovoljna samo za bod, Foto: WPOLO.ME

Vaterpolisti Primorca igrali su neriješeno sa domaćim Mornarom 12:12 (3:6, 4:2, 4:2, 1:2), u drugom kolu prvog turnira Premijer lige u Splitu. To je drugi remi Kotorana nakon startnog sa Radničkim 10:10.

Kao i dan ranije u sudaru sa aktulenim prvakom, Kotorani su bili bliži pobjedi. Juče su u finišu ispustili dva gola prednosti, a u Splitu su jutros vodili 12:11, ali je Akrap pogodio za remi na 56 sekundi do kraja.

Primorac je loše ušao u meč, gubio nakon prve četvrtine sa 6:3, naredne dvije dobio sa 4:2, a u posljednjoj je gol za Primorac postigao samo Đorđije Stanojević

On je bio najefikasniji sa tri gola, po dva su postigli Dušan Matković, Aljoša Mačić i Miloš Vukšić, koji je oba šuta poslao u mrežu. Neđo Baštrica je gol postigao iz jedinog šuta, Draško Šekarić iz dva, a tek jedan od pet je u mrežu ubacio Vuk Drašković.

Alen Isljamović je odbranio sedam šuteva.

Marin Vrdoljak sa pet golova je bio najefikasniji, Roko Akrap je dao gol manje za Mornar. Odličan je bio i njihov golman Marin Kordić sa 13 odbrana.

U trećem kolu, danas od 18,50 h Primorac će igrati sa Crvenom zvezdom. Za subotu zakazan je duel sa Solarisom od 17 sati, a u nedjelju sa splitskim Jadranom od 11,50 h.

Na turniru Premijer lige u Beogradu nastupaju Jadran i Budvanska rivijera

Bonus video: