Gojković: Ova utakmica će nam puno koristiti; Spaić: Uočićemo greške i ispraviti ih

„Bio je neizvjestan meč, imali smo i mi šansu da pobijedimo. Imali smo peh u pretposljednjem minutu sa izgubljenom loptom, nakon čega smo im dali priliku da iskoriste igrača više”, rekao je Vladimir Gojković nakon poraza od Hrvatske (9:8) u Zagrebu

4660 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Selektor vaterpolista Crne Gore Vladimir Gojković nije imao razloga za nezadovoljnstvo nakon poraza od Hrvatske, osim rezultatom, jer je sve bilo dobro, osim konačnih 9:8 za „barakude”.

„Bio je neizvjestan meč, imali smo i mi šansu da pobijedimo. Imali smo peh u pretposljednjem minutu sa izgubljenom loptom, nakon čega smo im dali priliku da iskoriste igrača više”, rekao je Gojković.

Duel sa komšijama će mnogo značiti mladoj ekipi.

„Ova utakmica će nam puno koristiti, veliki broj mladih igrača prvi put igra ovakve mečeve. Hvala Hrvatskom vaterpolo savezu na pozivu na zajedničke pripreme, nadam se da ćemo odraditi ovakav set imati i u Crnoj Gori. Kroz takve utakmice će igrači napredovati”, napomenuo je selektor.

Vladan Spaić je naglasio da rezultat nije zadovoljavajući, ali da ovo nova ekipa.

„Dosta je novih igrača, ovo je bila značajna provjera za njih. To će im dati dosta iskustva za dalje karijere, ali i za cijeli tim. Ovo je novi početak, novi ciklus i možemo da budemo zadovoljni što smo odigrali jaku utakmicu, u dinamičnom ritmu. Smogli smo snage da odigramo na najvećem mogućem nivou i izgubili od odlične reprezentacije Hrvatske. Uočićemo neke greške, tokom godine ćemo ih ispraviti i pripremati se za ono najvažnije”, poručio je centar „ajkula”.

Bonus video: