Radanović: Dobili smo prvo od tri finala

"Nema vremena za slavlje, treba da arhviramo meč koji smo dobili, a sve misli da usmjerimo ka duelu protiv Jadrana iz Splita, koji nosi prefiks biti ili ne biti kada je riječ o plasmanu na finalni turnir", istakao je trener Jadrana

3529 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Waterpolo.hu
Foto: Waterpolo.hu

Crvena zvezda, Jadran Split, pa Mornar - to su rivali vaterpolista Jadrana na posljednjem turniru regionalne Premijer lige.

"Crveno-bijeli" su savladani večeras u Zagrebu (11:9), bitka za plasman na finalni turnir se nastavlja.

"Došli smo da se borimo za plasman na finalni turnir, iako to nije bio cilj na početku sezone, jer imamo izuzetno mladu ekipu od koje očekujemo da vrhunske rezultate ostvaruje u godinama koje slijede. Međutim, momci su vrlo brzo potencijal pretočili u kvalitet, bili su jako blizu plasmana u grupnu fazu Lige šampiona, a sada su blizu plasmana na finalni turnir izuzetno jake regionalne lige", rekao je trener Novljana Petar Radanović.

Sjutra je ključni meč sa imenjakom iz Splita.

"Prvo od tri finala smo dobili. Iza nas je izuzetno teška utakmica protiv Crvene zvezde, koju smo odigrali na vrhunskom nivou. Bilo je i padova tokom meča, gubili smo prednost koju smo sticali, ali ne treba zaboraviti da je Zvezda ekipa iz Lige šampiona. Nema vremena za slavlje, treba da arhviramo meč koji smo dobili, a sve misli da usmjerimo ka duelu protiv Jadrana iz Splita, koji nosi prefiks biti ili ne biti kada je riječ o plasmanu na finalni turnir. Splićani su veliki favoriti na papiru, ali borićemo se do posljednjeg atoma snage", istakao je Radanović.

Bonus video: