Budva zakazala finale sa Jadranom

Budva bolji od Primorca sa 5:4
113 pregleda 0 komentar(a)
VK Budva, Foto: Filip Roganović
VK Budva, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 15.04.2018. 18:26h

Budvani su i u drugoj utakmici polufinala bili bolji od Primorca, ali je za razliku od prve utakmice kada je slavila sa 13:11, sada bilo nestvarno malo golova - svega devet (5:4).

Kako god, tim Draga Pejakovića opet ima šansu da se bori za trofej, mada su Novljani apsolutni favoriti da nastave dominaciju u crnogorskom vaterpolu.

Domaćin je dva puta imao po dva gola prednosti (3:1 i 4:2), Primorac je samo jednom vodio (1:0), a posljedni pogodak je pao čak pet minuta prije kraja.

Postigao ga je napadač Kotorana Damir Crepulja iz peterca.

Bek Budve Danilo Adžić je sa dva gola bio najefikasniji pojedinac susreta, a za pobjednički tim su pogađali i Marjan Mitrović, Bogdan Vujašević i Savo Ćetković.

U finalu će se igrati na tri pobjede, a serija počinje 25. aprila. Termini su i 2. i 5. maj, te 12. i 16. ako bude potrebno.

O trećem mjestu će odlučivati Primorac i Kataro. Utakmice kotorskih rivala su na programu 25. aprila i 2. maja, a eventualna majstorica tri dana kasnije.

Budva - Primorac 5:4 (2:1, 1:0, 1:2, 1:1)

Budva - Bazen "Dragan Trifunović". Sudije: Ivanovski, Matijašević (Herceg Novi).

Budva: Kralj, Manojlović, S. Ćetković 1, Vuksanović, Mitrović 1, Rašković, Adžić 2, Maksimović, Vujašević 1, N. Dragović, P. Ćetković, Franeta, Krivokapić, Radonjić.

Primorac: Šubladze, Matković, Crepulja 1, Petrović, Gluhaić, Gopčević, Mačić 1, Vukmirović 1, Latinović, Grgurević 1, Vukasović, Paunović, Radnjić, Sekulić.

Bonus video: