Jadran furioznom igrom u 1. poluvremenu poveo 2:1 u finalu, Primorac u petak u Kotoru traži majstoricu

Sve je riješeno u 2. četvrtini, u kojoj je tim Petra Radanovića dao pet, a primio samo jedan gol, i na polovini meča vodio 7:2

4136 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Krsto Vulović
Foto: Krsto Vulović

Treći meč finala, treća ubjedljiva pobjeda domaćina - Jadran je u balon-bazenu na Škveru savladao Primorac 13:9 i poveo 2:1.

Šansu da osvoji titulu imaće u petak na bazenu "Zoran-Džimi Gopčević" u Kotoru, gdje će domaći pokušati da izbore majstoricu i vrate finale u Herceg Novi.

Sve je riješeno u 2. četvrtini, u kojoj je tim Petra Radanovića dao pet, a primio samo jedan gol, i na polovini meča vodio 7:2.

"Ritam obje ekipe na prethodnoj utakmici nije bio pravi, sada je to bilo bolje. Svi smo dali sve od sebe, čestitam momcima. Naredna utakmica biće teška kao prethodna u Kotoru. Otkada sam došao u Jadran, priželjkivao sam da crnogorski vaterpolo dobije rivalitet. Primorac je ranije bio slabiji, a za naš vaterpolo je dobro što je veliko finale neizvjesno. Ko zna šta će biti na sljedećoj utakmici", naglasio je Dimitrije Obradović iz Jadrana.

Izabranici Ranka-Čapra Perovića se nisu predali, prišli su i na minus dva, ali su Novljani u finišu bili staloženi i otklonili sve dileme...

"Veoma teška utakmica i fizički i psihički. Atmosfera na bazenu je bila odlična, Jadran je odigrao najbolji meč sezone i poremetio nam ritam. Želimo da dokažemo na svom bazenu da smo mnogo bolja ekipa nego što smo to prikazali ovdje i izborimo majstoricu. Kad bismo znali šta je problem, sigurno bismo to riješili. Dobro je što smo napravili iskorak u 3. i posljednjoj četvrtini, ali smo tada primili nekoliko bezveznih golova. Nadam se da ćemo se ispraviti do petka i pobijediti", poručio je Aljoša Mačić iz Primorca.

Bonus video: