Gojković: Bilo je dobrih perioda, ali odbranom ne možemo da budemo zadovoljni

"Očekuje nas još agresivniji meč u polufinalu. Ako želimo u Francusku na finalni turnir, još jednu utakmicu moramo da pobijedimo", istakao je Gojković

7434 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Krsto Vulović
Foto: Krsto Vulović

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore je u polufinalu evropskih kvalifikacija za Svjetsku ligu nakon što je u "Morači" savladala Francusku 11:10.

Nije bilo lako, pogotovo nakon prednosti Francuza 5:2...

"Očekivali smo tešku utakmicu, ali smo vjerovali da smo favoriti. Poslije 5:2 je u suštini igra bila onakva kakva je trebalo da bude. U trećoj četvrtini smo bili dobri s igračem manje, i sa golmanom koji je bio raspoložen u tom periodu. Poslije smo prestali da igramo, čuvali rezultat i pravili neke nelogične poteze. Sa odbranom, svakako, ne možemo da budemo zadovoljni", rekao je Gojković.

Povezani članci

28. April 2022.

"Ajkule" iz minusa do tijesne pobjede nad Francuskom

Rival u polufinalu je Italija (petak od 19).

"Italijani su nova ekipa, ali i dalje imaju pristup kao da su najbolji. Izuzetno su agresivni, očekivao sam da slavi Hrvatska, ali je Italija sve kontrolisala fantastičnom odbranom. Očekuje nas još agresivniji meč. Ako želimo u Francusku na finalni turnir, još jednu utakmicu moramo da pobijedimo", kazao je Gojković.

Podrška publike je bila bitan faktor.

"Očekujem da će protiv Italije biti još bolje i ovo je velika prilika i iskustvo za igače da igraju u ovakvoj atmosferi", kazao je Gojković.

Bonus video: