"Ajkule" iz Strazbura u Grčku, povratak Ukropine

Od danas do 31. jula "ajkule" će učestvovati na Samartzidis kupu u Grčkoj, na kojem će se, pored domaćina, takmičiti još i reprezentacije Njemačke i Holandije

3938 pregleda 28 komentar(a)
Foto: Anna Feher
Foto: Anna Feher

Nakon nastupa na završnom turniru Svjetske lige u Strazburu, vaterpolisti Crne Gore nastavljaju pripreme za Evropsko prvenstvo u Splitu.

Od danas do 31. jula "ajkule" će učestvovati na Samartzidis kupu u Grčkoj, na kojem će se, pored domaćina, takmičiti još i reprezentacije Njemačke i Holandije.

Crnu Goru će na turniru predstavljati:

Dejan Lazović, Miroslav Perković, Marko Petković, Danilo Radović, Aleksa Ukropina, Andrija Korać, Bojan Banićević, Stefan Vidović, Jovan Vujović, Martin Gardašević, Luka Murišić, Marko Mršić, Darko Đurović.

U prvom kolu u petak od 18 i 30 rival je Holandija, narednog dana Njemačka u istom terminu, dok će za kraj u nedjelju Crna Gora igrati sa Grčkom od 20 časova.

Crna Gora je zauzela šesto mjesto na završnom turniru Svjetske lige. Juče je u borbi za petu poziciju izgubila od Srbije (8:6), koju je u grupi pobijedila 16:8.

U četvrtfinalu je poražena od Francuske, a u grupi od Španije, nakon peteraca, te Australije, koju je zatim savladala u razigravanju za plasman.

Bonus video: