Pobjede Primorca i Jadrana, odluka u posljednjem kolu

Novljani moraju da savladaju Šabac sa makar dva gola razlike, a Kotorani da budu bolji od PAOK-a

16136 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Vuk Ilić
Foto: Vuk Ilić
Ažurirano: 29.10.2022. 21:00h

Jadran je lako savladao Solaris iz Šibenika, Primorac u uzbudljivom duelu bio bolji od Mladosti, pa crnogorski timovi imaju jasnu situaciju pred posljednje mečeve kvalifikacionih turnira za plasman u osminu finala Evrokupa.

Novljani sjutra u Šapcu treba da savladaju domaćina makar dva gola razlike da bi prošli, a Kotorani samo da budu bolji od PAOK-a u Zagrebu.

Jadran je večeras bio ubjedljiv (15:2), to mu je drugi trijumf na turniru, nakon što je u petak trijumfovao protiv francuskog Paj d'Eksa.

Nije bilo dileme na šabačkom bazenu, jer Jadran od sredine druge četvrtine nije primio gol kada je rival smanjio na 5:2.

Jovan Vujović je pogodio pet puta, Matej Čaraj tri...

"Zadovoljan sam igrom, agresivnošću protiv Solarisa. To nam daje nadu u trijumf protiv Šapca, od kojeg moramo da budemo bolji sa najmanje dva gola razlike", rekao je trener tima sa Škvera Petar Radanović.

Duel sa Šapčanima je u nedjelju od 11.30.

Povezani članci

29. Oktobar 2022.

Bolan poraz Kotorana: Primorac na nuli nakon dva meča

Primorac, koji je jutros izgubio od Mediterana, sada je bio bolji od Mladosti (10:9) i time je otpisao hrvatskog velikana iz borbe za drugo mjesto.

Honved je prvi i ide u osminu finala, a drugi putnik se traži između Primorca i PAOK-a koji se sastaju u nedjelju od 10.30.

Mediteran je završio turnir, ima pet bodova, solunski tim je osvojio četiri, a Kotorani tri boda...

Marko Milić je jutros promašio peterac za remi protiv Mediterana, a večeras je četiri sekunde prije kraja pogodio za velika tri boda.

Milić i Marko Gopčević su bili trostruki strijelci, dva puta se upisao Filip Gardašević, a po jednom Vuk Drašković i Marko Mršić.

Bonus video: