Lalošević: Vičević će ostati upisan zlatnim slovima u svjetskim vaterpolo razmjerama

Mirko Vičević se zahvalio na prijemu i ministru Laloševiću i predsjedniku COK-a, Dušanu Simonoviću

4379 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Ministarstvo sporta i mladih
Foto: Ministarstvo sporta i mladih

Ministar sporta i mladih, Vasilije Lalošević, danas je ugostio našeg proslavljenog vaterpolistu, olimpijskog šampiona sa Jugoslavijom iz 1988. godine, kao i dvostrukog prvaka svijeta, a sada i člana Kuće slavnih vodenih sportova, Mirka Vičevića.

Laloševićev gost danas bio je i predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta, Dušan Simonović, saopšteno je iz Ministarstva.

"Danas sam imao izuzetnu čast da ugostim sjajnog sportistu i reprezenta Jugoslavije i Crne Gore u vaterpolu, gospodina Vičevića, te da mu čestitam na onom što predstavlja vrhunac karijere i san svakog sportiste, a to je ulazak u Kuću slavnih. Mirko je svojim izvanrednim svjetskim uspjesima dostigao taj san i ovim putem mu u ime Ministarstva sporta i mladih čestitam na tome. Vičević će svojim vrhunskim sportskim rezultatima ostati upisan zlatnim slovima u svjetskim vaterpolo razmjerama, što će buduće generacije pamtiti kao vrhunsko dostignuće", kazao je ministar Lalošević ovom prilikom.

Mirko Vičević se zahvalio na prijemu i ministru Laloševiću i predsjedniku COK-a, Dušanu Simonoviću, "te izrazio zadovoljstvo što su ove dvije institucije prepoznale ovaj veliki uspjeh."

Bonus video: