Primorac produžio seriju poraza, Jadran doživio treći neuspjeh

Vaterpolisti kotorskog Primorca poraženi su danas u Beogradu od Partizana 6:4, u utakmici šestog kola regionalne Premijer lige

3257 pregleda 1 komentar(a)
Primorac još bez pobjede, Foto: Vuk Ilić
Primorac još bez pobjede, Foto: Vuk Ilić

Vaterpolisti hercegnovskog Jadrana i kotorskog Primorca upisali su poraze u šestom kolu regionalne Premijer lige u Beogradu.

Jadran je danas u Beogradu uzgubio od Radničkog iz Kragujevca 12:8.

To je drugi poraz hercegnovskog tima na beogradskom turniru, nakon što je izgubio i od Crvene zvezde 12:11. Upisao je juče i remi sa Partizanom 14:14.

Radnički je do pete pobjede vodio Marko Radulović sa četiri gola. U hercegnovskom timu po dva gola postigli su Martin Gardašević, Jovan Vujović i Danilo Radović, a po jedan Pavel Halzurin i Danilo Stupar.

Jadran, nakon dva turnira i pet odigranih mečeva, ima skor od tri poraza i po pobjedu i remi. Vaterpolisti kotorskog Primorca poraženi su danas u Beogradu od Partizana 6:4, u utakmici šestog kola regionalne Premijer lige.

To je treći poraz kotorskog tima na beogradskom turniru, nakon što je prethodna dva dana izgubio od kragujevačkog Radničkog 11:9 i Crvene zvezde 9:6.

Primorac je bez pobjede u regionalnom takmičenju ove sezone.

Strijelci za Partizan bili su Miloš Lovre, Pavle Mušikić, Nikola Radulović, Dušan Trtović, Marko Dimitrijević i Petar Smiljević.

U kotorskoj ekipi najefikasniji je bio Vuk Drašković sa tri gola, dok se jednom upisao i Marko Gopčević.

Bonus video: