„Ajkule” otputovale na dvodnevne pripreme sa Hrvatskom

„Odlučili smo se za veći broj igrača iz domaće lige, jer mislimo da su tim mladim igračima neophodne pripreme sa tako jakim reprezentacijama. Nadam se da imamo dovoljno kvaliteta da se predstavimo u pravom svjetlu”, kazao je Vladimir Gojković

4423 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Krsto Vulović
Foto: Krsto Vulović

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore godinu će završiti dvodnevnim pripremama u Zagrebu sa selekcijom Hrvatske.

„Ajkule” su jutros otputovale za Zagreb, a selektor Vladimir Gojković je za ove mini pripreme pozvao 18 igrača.

Spisak za Zagreb: Aleksa Ukropina, Dušan Banićević, Miroslav Perković, Dušan Matković, Savo Ćetković, Darko Đurović, Aljoša Mačić, Luka Murišić, Martin Gardašević, Danilo Radović, Vuk Drašković, Đorđije Stanojević, Andrija Korać, Marko Milić, Vasilije Radović, Marko Mršić, Jovan Vujović, Ilija Radović.

„Putujemo u Zagreb na dvodnevne pripreme sa reprezentacijom Hrvatske. Ovaj put smo se odlučili za veći broj igrača iz domaće lige, jer mislimo da su tim mladim igračima neophodne pripreme sa tako jakim reprezentacijama. Nadam se da imamo dovoljno kvaliteta da se predstavimo u pravom svjetlu. U srijedu, u večernjem terminu ćemo odigrati jednu zvaničnu utakmicu u sklopu ovih priprema”, kazao je Gojković.

Podsjećamo, naša selekcija u 2023. godini učestvovaće na Svjetskom prvenstvu u Fukuoki, Evropskom prvenstvu u Izraelu, kao i u novoformiranom takmičenju Svjetskom kupu.

Bonus video: