Gojković: Ovaj meč nije trebalo da se izgubi

"Ovaj meč nije trebalo da se izgubi s obzirom na to koliko smo šansi propustili kada smo imali jedan i dva gola prednosti, te da smo igrali dobru odbranu i tri četvrtine dobrog golmana", rekao je selektor "ajkula"

10836 pregleda 10 komentar(a)
Foto: Krsto Vulović
Foto: Krsto Vulović

Bila je to pripremna utakmica, ali ostaje žal zbog načina na koji su crnogorski vaterpolisti izgubili od Hrvatske u duelu u Budvi.

"Barakude" su slavile 10:8, naš tim je vodio veći dio susreta, imao i po tri gola prednosti...

"Ovaj meč nije trebalo da se izgubi s obzirom na to koliko smo šansi propustili kada smo imali jedan i dva gola prednosti, te da smo igrali dobru odbranu i tri četvrtine dobrog golmana", rekao je selektor Vladimir Gojković i nastavio:

Povezani članci

28. Januar 2023.

"Ajkule" poražene od Hrvatske u Budvi

"Žao mi je, značilo bi ekipi da je dobila Hrvatsku. Ali, vidjela se želja i pristup je bio pravi na pripremama. Moramo da nastavimo da radimo", istakao je Gojković.

U martu je u Podgorici turnir Svjetskog kupa.

"Probaćemo da okupimo najbolju ekipu za taj turnir, ali i da damo šansu svima, da rotiramo koliko budemo mogli kako bismo imali neku sliku prije kraja sezone".

Selektor Hrvatske Ivica Tucak je bio zadovoljan:

"Bilo je ovo veoma važno okupljanje za nas. Imali smo odlične treninge, utakmicu sa dosta naboja, ali u pravom prijateljskom odnosu. Rezultat je bio najmanje bitan, vjerujem da smo i Gojković i ja vidjeli ono što smo htjeli, neke nove igrače koji predstavljaju budućnost", rekao je Tucak.

Bonus video: