Predsjednik Milatović uručio državno priznanje srebrnim vaterpolistima

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović upriličio svečani prijem srebnoj kadetskoj vaterpolo reprezentaciji

4796 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Služba za informisanje Predsjednika Crne Gore
Foto: Služba za informisanje Predsjednika Crne Gore

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović primio je u Vili Gorica srebrne crnogorske vaterpoliste. Crnogorski kadeti su u finalu Evropskog prvenstva izgubili od Mađarske.

Predsjednik Milatović je našim mladim vaterpolistima i stručnom timu uručio poklone i državno priznanje u formi Povelje za postignuti uspjeh.

"Čestitam i mislim da je ovo prvi od svih onih budućih velikih uspjeha koje ćemo zajednički da slavimo. Fokus na sport, fokus na mladost, fokus na obrazovanje su važan temelj svakog normalnog, lijepog, uređenog društva i ja sam današnjim prijemom htio da sve to stavim u jedan društveni fokus. Veliko nam je srce kada vidimo ovako lijepu mladost, radujem se svim vašim uspjesima i cijela Crna Gora se raduje tome što ste vi uradili, i neka vam je sa srećom, sve čestitke na radu, trudu i pregalaštvu i još jače u neke buduće pobjede“ poručio je predsjednik Milatović.

On je kazao da je na državi da u narednom periodu stavi fokus na vaterpolo, poveća ulaganja u taj sport i izgradi infrastrukturu potrebnu za njegov razvoj, ne samo na jugu i u Podgorici, već i u ostatku zemlje, a da su rezultati koje naši sportisti postižu najbolji pokazatelj da su takva ulaganja neophodna u narednom periodu.

Bonus video: