Gojković: Teško je nešto reći, ali ne možemo da budemo zadovoljni nakon 5:0 i vođstva tokom skoro cijelog meča

"Vidjela se energija, igrači su se borili i imali veliku želju i agresivnost koja nam je donijela početnu prednost, ali nemamo šta da se puno vraćamo na ovu utakmicu, već da se okrenemo osmini finala"

17190 pregleda 134 reakcija 29 komentar(a)
Gojković sa svojim igračima tokom meča protiv Srbije, Foto: Orange Pictures/VPSCG
Gojković sa svojim igračima tokom meča protiv Srbije, Foto: Orange Pictures/VPSCG

Ni vođstvo od 5:0 na polovini prve četvrtine, ni 8:4 sredinom druge, ni 10:7 u trećem periodu nisu bili dovoljni da "ajkule" zaključaju utakmicu i upišu važnu pobjedu protiv Srbije na Svjetskom prvenstvu u Fukuoki.

Vaterpolisti Crne Gore poraženi su nakon peteraca 17:15 (13:13 poslije 32 minuta), pa u osminu finala idu sa treće pozicije, gdje će ih najvjerovatnije čekati evropski prvak Hrvatska.

"Teško je nešto reći... Ne možemo sigurno da budemo zadovoljni nakon što smo utakmicu otvorili sa 5:0 i praktično je kontrolisali i vodili preko tri i po četvrtine. Na kraju smo izgubili na peterce, a prije toga čak i jurili rezultat", izjavio je nakon meča selektor Vladimir Gojković.

Bolan poraz naši momci moraće brzo da zaborave.

"Vidjela se energija, igrači su se borili i imali veliku želju i agresivnost koja nam je donijela početnu prednost, ali nemamo šta da se puno vraćamo na ovu utakmicu, već da se okrenemo osmini finala", dodao je Gojković.

A u osmini finala rival bi trebalo da bude Hrvatska, koja u podne po našem vremenu igra protiv domaćina Japana.

"U osmini finala nas čeka meč na ispadanje i više nema popravnog", zaključio je Gojković.

Bonus video: