Gojković: Igrači su pokazali da ponovo mogu da igraju sa najboljima

"Bila je velika borba, velika želja kod naših igrača i mogu reći izvrsno odigrane posljednje dvije četvrtine i sa fantastičnom odbranom smo 'vratili' taj lošiji početak. Imali smo i dominaciju iako smo imali i mnogo igrača manje"

16256 pregleda 230 reakcija 25 komentar(a)
Foto: Orange Pictures/VPSCG
Foto: Orange Pictures/VPSCG

Sve što su imali vaterpolisti Crne Gore su dali u četvrfinalnom duelu sa Grčkom na Svjetskom prvenstvu, ali nekad ni to nije dovoljnio.

Ekipa Teodorosa Vlahosa je slavila sa 10:9, ide u borbu za medalje, a "ajkulama" ostaje dosta dobrih stvari koje će odnijeti iz Fukuoke pred naredna takmičenja.

"Teško je nešto pametno reći... Bila je velika borba, velika želja kod naših igrača i mogu reći izvrsno odigrane posljednje dvije četvrtine i sa fantastičnom odbranom smo 'vratili' taj lošiji početak. Imali smo i dominaciju iako smo imali i mnogo igrača manje", rekao je nakon meče selektor Vladimir Gojković.

Istakao je kako nikome nema šta da zamjeri nakon ovog duela.

"Osim da kažem da su igrači ovim partijama pokazali da opet mogu da igraju sa najboljima, da u te mečeve ulazimo potpuno ravnopravni. Svakako ostaje veliki žal što nismo prošli dalje, ali probaćemo da se oporavimo i odigramo mečeve sa plasman", zaključio je Gojković.

Bonus video: