Prečka ponovo srušila snove; Perković: Izgorjeli smo u želji uoči meča, mislim da možemo bolje i da će tako biti

"Dobra utakmica sa lošim krajem za nas. Bili smo blizu, bili smo u egalu, ali je na kraju presudio taj jedan šut - Dimitrios Skubakis je pogodio gol gotovo iz mrtvog ugla, a ja prečku. Na kraju i malo sreće za njih"

12211 pregleda 10 komentar(a)
Perković tokom SP u Fukuoki, Foto: Orange Pictures/VPSCG
Perković tokom SP u Fukuoki, Foto: Orange Pictures/VPSCG

Dvije godine zaredom vaterpolisti Crne Gore se od Svjetskog prvenstva oprštaju u četvrtfinalu i to nakon što su u posljednjem napadu pogodili prečku.

Prošlog ljeta u Budimpešti prečka je protiv Španije zaustavila šut Bogdana Đurđića za izjednačenje, a danas u Fukuoki udarac Miroslava Perkovića protiv Grčke.

"Dobra utakmica sa lošim krajem za nas. Bili smo blizu, bili smo u egalu, ali je na kraju presudio taj jedan šut - Dimitrios Skubakis je pogodio gol gotovo iz mrtvog ugla, a ja prečku. Na kraju i malo sreće za njih", rekao je nakon meča Perković.

Naš centar smatra da je Crna Gora mogla i bolje u ovom meču.

"Da, ali mislim da je većina igrača u našem timu - zajedno sa mnom - pregorjela u želji uoči utakmice. Svi su pričali samo o ovome, ali eto - na kraju je bila dobra utakmica", dodao je Perković.

Naravno, bilo je i dobrih stvari u Fukuoki...

"Pobijedili smo prvaka Evrope u osmini finala, danas smo zaslužili makar neriješen rezultat sa olimpijskim vicešampionom. Mislim da možemo još više i bolje i nadam se da će tako i biti", zaključio je Perković.

Bonus video: