Đuro Radović: Svima smo pokazali šta želimo, možemo do medalje

"Pokazali smo karakter, savladali smo Hrvatsku koja je imala publiku uz sebe, pokazali smo da možemo i protiv sudija i mislim da možemo da idemo do kraja na ovom turniru", istakao je Vasilije Radović

4446 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Albert ten Hove/Orange Pictures
Foto: Albert ten Hove/Orange Pictures

Đuro Radović je je postigao ukupno tri gola, da mu je priznat četvrti bio bi apsolutni heroj crnogorskih vaterpolista u duelu sa Hrvatskom.

Ovako, poslije pobjede na peterce zadovoljstvo nije potpuno, ali "ajkule" gledaju naprijed - u osminu finala Evropskog prvenstva (rival će gotovo izvjesno biti Njemačka), onda vjerovatno i četvrtfinale sa Italijom.

"Pobjeda je pobjeda, velika je stvar za ovu generaciju savladati Hrvatsku na njenom bazenu, u punom Gružu. Svima smo pokazali šta želimo na ovom turniru, tako da vjerujemo da možemo do medalje. Moram da čestitam ekipi na ovakvoj utakmici, ali i navijačima koji su bili uz nas sve vrijeme", rekao je Radović.

I Vasilije Radović vjeruje da Crna Gora može da ide do borbe za odličje.

"Navijači su nam bili osmi igrač, ponosan sam i na njih i na ekipu. Pokazali smo karakter, savladali smo Hrvatsku koja je imala publiku uz sebe, pokazali smo da možemo i protiv sudija i mislim da možemo da idemo do kraja na ovom turniru", istakao je vaterpolista Jadrana.

Bonus video: