Selektor Hrvatske grmi na sudije, ali ne pominje gol Radovića: Nevjerovatno je šta ne vide, ja treba da glumim ludaka

"Promašili smo peterac, nismo se odmah naplatili, a naravno da je odmah išlo isključenje na suprotnoj strani, i to nakon pet sekundi. Sami smo krivi, ali da je bilo svega, bilo je", rekao je Ivica Tucak

6730 pregleda 8 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Opšti je utisak da treba da se ljute crnogorski vaterpolisti, ali selektor Hrvatske Ivica Tucak je imao svoj šou nakon što je njegov tim poražen na peterce od "ajkula" (15:13) u posljednjem meču grupne faze Evropskog prvenstva.

Bivši trener Jadrana iz Herceg Novog je pričao o isključenju Vlada Popadića dva minuta i 13 sekundi prije kraja kada je udario Matijasa Biljaku i zaradio "brutaliti" - dogodilo se to kod rezultata 10:10.

"Ne mogu da vjerujem da ljudi to ne vide, da dvojica sudija sude i da tek nakon moje intervencije, gdje ja moram da glumim ludaka, primijete očigledan udarac u glavu. Nakon toga smo promašili peterac, nismo se odmah naplatili, a naravno da je odmah išlo isključenje na suprotnoj strani, i to nakon pet sekundi. Sami smo krivi, ali da je bilo svega, bilo je", rekao je Tucak.

O poništenom golu Đura Radovića nije rekao ni riječ.

"Žao mi je što nismo uzeli dva boda, jer bismo imali nešto lakši put. Imamo četiri slobodna dana, u četvrtfinalu smo što nam je bio glavni cilj. Ostaje žal, imali smo sve u svojim rukama - taj "brutaliti", šanse...", istakao je Tucak.

Bonus video: