Vidović: Pobjeda nad Japanom, ali prije svega nad nama samim

"Nije sigurno bilo lako nakon utakmice sa Srbijom, ali najvažnije je da smo upisali pobjedu i ostvarili prvi cilj"

5575 pregleda 4 komentar(a)
Vidović, Foto: MTB-PHOTO
Vidović, Foto: MTB-PHOTO

Pobjeda nad Sjedinjenim Američkim Državama nakon penal-ruleta, očajna igra i ubjedljiv poraz od Srbije (14:6) i na kraju trijumf nad autsajderom grupe Japanom (13:11) - vaterpolisti Crne Gore ne blistaju na Mundijalu u Dohi, ali su uspjeli da se domognu nokaut faze.

"Pobjeda nad Japanom, ali mislim prije svega pobjeda nad nama samim", bio je slikovit nakon meča sa "samurajima" Stefan Vidović.

"Ajkule" su u tokom prve dvije četvrtine čak i gubile sa 4:3 i 5:4, ali su se uozbiljile u trećem periodu i serijom 4:0 napravile odlučujući korak ka pobjedi.

"Težak meč, nismo gubili glavu kada je Japan vodio i kada nismo igrali kako bi trebalo, mnogo smo promašivali...", dodao je Vidović.

Crna Gora je u plej-ofu, a sa koje pozicije će se boriti za četvrtfinale i plasman na Olimpijske igre biće poznato nakon današnjeg meča (15.30h) između Srbije i Sjedinjenih Američkih Država - pobjeda "delfina" našem nacionalnom timu donijela bi drugo mjesto.

"Nije nam sigurno danas bilo lako nakon utakmice sa Srbijom, ali najvažnije je da smo upisali pobjedu i ostvarili prvi cilj", zaključio je Vidović.

Bonus video: