Jadran traži veliki preokret u Trebinju: „Ne znamo da li će biti plus šest, ali svakako idemo na pobjedu”

Vaterpolisti Jadrana sjutra (subota, 18h) protiv Savone igraju revanš meč osmine finala Evrokupa, prvi meč u Liguriji završen pobjedom italijanskog tima 16:10

3752 pregleda 3 komentar(a)
Vasilije Radović, Foto: Vuk Ilić
Vasilije Radović, Foto: Vuk Ilić

Šanse za četvrtfinale Evrokupa nisu bile velike ni kada su kuglice na žrijebu Jadran poslale na Savonu, a još manje su postale nakon prvog meča.

Crnogorski vaterpolo prvak sjutra (subota) od 18 sati u Trebinju protiv italijanskog tima igra revanš meč osmine finala drugog po kvalitetu takmičenja na Starom kontinentu.

Nakon minus šest (16:10) iz Ligurije nastavak evropskog sna biće mnogo teži.

"Ako budemo na pravom nivou mislim da možemo da ostvarimo pobjedu, a ako uđemo u pravi ritam, iskoristimo greške rivala i naša odbrana bude na većem nivou nadam se da ćemo imati priliku i da anuliramo prednost iz Italije", poručio je Petar Radanović, trener Jadrana.

Strateg kluba iz Herceg Novog zna gdje su njegovi momci griješili tokom prvog duela.

"Na kraju nije protekao kako smo zamislili, gol razlika jeste velika, ali prošle su dvije sedmice od njega. Spremali smo se, analizirali i uvidjeli koje greške smo imali. Bilo je manje agresivnosti, a plivanje i duele jedan na jedan moramo da podignemo na veći nivo i izborimo se za pozicije koje su nam potrebne", dodao je Radanović.

Za čudo u Trebinju momcima sa Škvera biće potrebna nova velika partija Vasilija Radovića.

"Uvidjeli smo greške i vjerujem da ćemo uspjeti sve da popravimo i da će pobjeda doći - ne znam da li će to biti šest razlike, ali svakako idemo na pobjedu"

Bonus video: