Damir Crepulja dvije godine u Primorcu

"Zadovoljan sam što sam se vratio, to je ono što sam želio. Imao sam uspjeha u inostranstvu, nadam se da ću ga imati i sada u Primorcu", rekao je Crepulja
334 pregleda 1 komentar(a)
Damir Crepulja, Foto: Gezira/Facebook
Damir Crepulja, Foto: Gezira/Facebook
Ažurirano: 01.08.2017. 12:07h

Primorac je vratio igrača koji može da napravi razliku naredne sezone - poslije sedam godina kapicu Kotorana opet će nositi Damir Crepulja.

Crepulja je i prošlog ljeta bio u pregovorima sa matičnim klubom, ali na kraju nije došlo do saradnje, pa je pojačao egipatski Heliopolis.

Sada je napokon pronađen zajednički jezik, pa će iskusni ljevoruki vaterpolista naredne dvije sezone nastupati za Primorac.

"Zadovoljan sam što sam se vratio, to je ono što sam želio. Imao sam uspjeha u inostranstvu, nadam se da ću ga imati i sada u Primorcu", rekao je Crepulja.

Crepulja je bio dio zlatne generacije kotorskog kluba koja je 2009. osvojila titulu prvaka Evrope, a onda naredne stigla i do finala.

Potom je nastupao za Jadran i Budvu, dok je na afričkom kontinentu branio boje Al Ahlija iz Saudijske Arabije, Gezire i Helipolisa iz Egipta...

Veliko je pitanje u kakvom će sastavu Primorac dočekati narednu sezonu, jer su klub već napustili Nikolas Saveljić i Ivan Radonjić (idu u Sjedinjene Američke Države na školovanje), Janko Krivokapić, Danilo Adžić, kao i golmani Uglješa Brguljan, Miloš Popović, Igor Zubac...

Očekuje se i da raskid ugovora s klubom dobiju Matija Brguljan i Dimitrije Kriještorac, koji je blizu prelaska u Jadran Carine.

"Ambicije su da Primorac bude još bolji nego prošle godine i da uradimo sve da ga vratimo na pravi put. Još ne znamo ni kakav ćemo tim imati, ali vjerujem da ćemo biti konkurentni", istakao je Crepulja.

Kako saznajemo, u Kotor bi mogao da se vrati i golman Aleksandro Kralj, koji je prethodne dvije sezone bio čuvar mreže Crvene zvezde.

Bonus video: