Gojković: Nije dobro; Brguljan: Nema razloga za dramu

''Nije dobro. U posljednjoj dionici smo imali četiri gola prednosti, a samo našim greškama, nekontrolisanim napadom, dali smo im šansu da se vrate. Mi smo isključivi krivci", rekao je selektor Vladimir Gojković
0 komentar(a)
Vaterpolo Crna Gora Gora Kanada, Foto: Fina-budapest2017.com
Vaterpolo Crna Gora Gora Kanada, Foto: Fina-budapest2017.com
Ažurirano: 17.07.2017. 12:20h

Crnogorski vaterpolisti odigrali su neriješeno 8:8 sa Kanadom na startu Svjetskog prvenstva.

Rezultatski - neuspjeh, posebno nakon vođstva 8;4, šest i po minuta prije kraja.

Igra, takođe, za brigu...

''Nije dobro. U posljednjoj dionici smo imali četiri gola prednosti, a samo našim greškama, nekontrolisanim napadom, dali smo im šansu da se vrate. Mi smo isključivi krivci", rekao je selektor Vladimir Gojković.

Selektor je naglasio da je timu nedostajala stabilnost u igri.

"Za tri četvrtine primili smo četiri gola, a onda za pet minuta posljednjeg perioda još četiri. Ali, nema nazad, moramo da se pripremimo za naredni meč i da nastavimo da se borimo za što bolju poziciju u grupi", kazao je Gojković.

Naredni rival je Brazil (srijeda, 21.30), koji je danas savladao Kazahstan 6;2..

"Nisam gledao Brazil u ovom sastavu, dosta ubjedljivo su pobijedili Kazahstan. Posvetićemo se njima, tražimo pobjedu, a onda ćemo vidjeti kako će se razvijati situacija'', kazao je Gojković.

Darko Brguljan je poručio da nema razloga za brigu, da je šampionat tek počeo i da Crna Gora može do prvog mjesta u grupi.

''Očekivali smo tešku utakmicu, ali ne i da ćemo igrati neriješeno. Ne vidim, međutim, razlog za nervozu, ovo je neka nova ekipa, sa dosta novih igrača", rekao je Brguljan.

"Ne znači da sa ovim remijem nećemo biti prvi u grupi. Ne treba praviti dramu, imamo još dvije utakmice i znamo šta nam je zadatak. Možda bolje da smo sada igrali neriješeno, nego kasnije kada nam bude potrebnije. Idemo dalje, turnir je tek počeo'', zaključio je Brguljan.

Bonus video: