Srpski vaterpolisti nezadovoljni zbog odnosa Saveza prema njima

"Odluka je da ne pričamo sada ništa pošto nas čeka jako bitno takmičenje i ne bismo to bili mi da krenemo sada nešto da komentarišemo i zato vas molim da bilo koga od igrača ne opterećujete", rekao je kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Filip Filipović
0 komentar(a)
Filip Filipović, Foto: Reuters
Filip Filipović, Foto: Reuters
Ažurirano: 15.07.2017. 08:36h

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Filip Filipović rekao je da je njegova ekipa nezadovoljna odnosom čelnih ljudi Vaterpolo saveza prema igračima, ali da će o tome više govoriti kada se završi Svjetsko prvenstvo u Budimpešti jer im je sada potreban mir.

"Postoji izuzetno nezadovoljstvo igrača zbog odnosa na relaciji čelnici Saveza - igrača... Ali, odluka je da ne pričamo sada ništa pošto nas čeka jako bitno takmičenje i ne bismo to bili mi da krenemo sada nešto da komentarišemo i zato vas molim da bilo koga od igrača ne opterećujete", rekao je Filipović novinarima na bazenu Sportskog centra "Milan Gale Muškatirović".

On je rekao da je njegova dužnost da iznese stav igrača.

"Postoji toliki kamen u stomaku i možda ne bi bilo fer da smo otišli sa tom gorčinom. Ja sam rekao, postoji nešto, ali sačekaćemo da se završi Svjetsko prvenstvo, da to probamo na najbolji mogući način da odradimo. Trebalo je u nekom drugom duhu da budemo ispraćeni", dodao je on.

Filipović je naveo i da se nada da se "neće previše pričati o tome".

"Nadam se da se neće previše pričati o ovome, ne treba nam medijska pažnja, treba nam samo mir kad već nemamo od strane drugih da makar imamo sa vaše strane", poručio je Filipović novinarima.

On je rekao da je predstojeće Svjetsko prvenstvo jako bitno.

"Idemo da osvojimo Svjetsko prvenstvo, ne da ga odbranimo, ne da igramo kao olimpijski šampioni nego kao 13 momaka sa ovim stručnim štabom koji imaju želju da se dokazuju, da igraju i da pokažu da se u Srbiji igra kvalitetan vaterpolo", rekao je Filipović.

Svjetsko prvenstvo održaće se od 15. do 30. jula u Budimpešti, a Srbija brani titulu.

Bonus video: