Gojković: Da dobro uđemo u turnir i na licu mjesta ispravimo neke stvari

"Nadam se, međutim, da ćemo dobro ući u turnir i da ćemo, kako vrijeme bude odmicalo, izgledati bolje i na licu mjesta popravljati neke stvari", rekao je Gojković
0 komentar(a)
Vladimir Gojković, Foto: Betaphoto
Vladimir Gojković, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 12.07.2017. 21:39h

Selektor vaterpolo reprezentacije Vladimir Gojković zadovoljan je onim što je njegov tim pokazao u posljednjim kontrolnim mečevima pred nastup na Svjetskom prvenstvu, koje počinje u ponedjeljak u Budimpešti.

Crna Gora je na turniru u Herceg Novom, savladala Japan, Kazahstan i SAD.

"Umorni smo, bilo je dobrih stvari koje nisu funkcionisale, bilo je onih koje su bile dobre. Večeras protiv SAD smo igrali bolje u prve dvije četvrtine, iako nismo iskoristili veliki broj šansi. Imali smo veliku želju da pobijedimo i lijepo je što sa tri trijumfa idemo na prvenstvo", kazao je Gojković.

Crna Gora u ponedjeljak utakmicom sa Kanadom otvara Svjetsko prvenstvo, u grupi u kojoj su i Brazil i Kazahstan.

"Dva i po mjeseca smo u pripremama, zadovoljan sam kako je sve izgledalo. Imali smo hendikep što nismo od početka bili u punom sastavu i što smo se kasno kompletirali. Sa novim igračima nismo stigli sve da prođemo. Nadam se, međutim, da ćemo dobro ući u turnir i da ćemo, kako vrijeme bude odmicalo, izgledati bolje i na licu mjesta popravljati neke stvari", rekao je Gojković.

Bonus video: