Gojković: Nismo se pokazali u finalu

"Željeli smo da se plasiramo u finale, uspjeli smo u tome, ali smo htjeli i da u njemu budemo bolji protivnik", rekao je trener Jadrana
0 komentar(a)
VK Jadran Carine, Foto: VK Jadran
VK Jadran Carine, Foto: VK Jadran
Ažurirano: 01.04.2017. 19:41h

Jadran Carine je podbacio u finalu, utisak je trenera Vladimira Gojkovića nakon što je njegov tim poražen od Juga rezultatom 15:3.

"Jug je bolji, to je jasno, ali mi smo bili daleko od nivoa igre koju smo željeli da pokažemo. Rezultat je previsok, nismo toliko slabiji, ali kada ne igrate najbolje što možete protiv tima kakav je Jug onda je ovakav poraz moguć. Željeli smo da se plasiramo u finale, uspjeli smo u tome, ali smo htjeli i da u njemu budemo bolji protivnik. Jug je, s druge strane, možda prvi put u sezoni odigrao dobro kao što je bio slučaj prethodne u najvažnijim utakmicama - rekao je Gojković.

Jug slavi...

"Odigrali smo još bolje nego protiv Partuzana u polufinalu. U odbrani smo odradili fantastičan posao, a imali smo i sjajna rješenja u napadu. Čestitke svim učesnicima, ali mi smo pokazali ove godine da smo najbolji", istakao je trener Juga Vjekoslav Kobešćak nakon što je klub iz Gruža osvojio 58. trofej u istoriji.

Bonus video: