Budvani za finale, Primorac za nadu

Budvani su u srijedu kao formalni gosti na bazenu “Dragan Trifunović” slavili rezultatom 13:11 i večeras (19 časova) imaju šansu da na istom mjestu osiguraju novo finale plej-ofa
136 pregleda 0 komentar(a)
Primorac - Jadran vaterpolo, Foto: Savo Prelević
Primorac - Jadran vaterpolo, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 15.04.2018. 09:30h

Budva je na korak od finala plej-ofa za vaterpoliste, a Primorac igra da nastavi polufinalnu seriju.

Budvani su u srijedu kao formalni gosti na bazenu “Dragan Trifunović” slavili rezultatom 13:11 i večeras (19 časova) imaju šansu da na istom mjestu osiguraju novo finale plej-ofa u kojem se već nalazi Jadran Carine (ranije je u dva meča bio bolji od Katara).

Kotorani su u prvom susretu podbacili i u odbrani i u napadu, sada mora da bude drugačije ako žele da ostanu u igri.

"Prva utakmica je bila teška, siguran sam da će i u ovoj odlučiti detalji. Mislim da je u prvom duelu presudila veća želja igrača Budve, kao i to što smo primili mnogo lakih golova, što je nedopustivo", rekao je Damir Crepulja, jedan od najiskusnijih igrača Primorca i dodao:

"Pred nama je meč u kojem nemamo pravo na poraz i vjerujem da ćemo se izboriti s tom vrstom pritiska i izboriti majstoricu. Cilj je plasman u finale, ali znamo da isto želi i Budva", istakao je Crepulja.

Budva je u plej-of ušla s novim trenerom (Vida Lompara je naslijedio Drago Pejaković) i na osnovu prikazanog u prvom duelu sa Primorcem šok terapija za igrače je bila uspješna.

"Nadamo se da ćemo u dva meča završiti ovu polufinalnu priču. Pobjeda od prije nekoliko dana je zaslužena, a vjerujem da sličnu partiju možemo da ponovimo i večeras. Ušli smo u ovaj dvomeč s namjerom da dođemo do finala i to možemo samo ako budemo na visokom nivou", istakao je bek Budvana Danilo Adžić.

Bonus video: