Budva izgubila od Juga

Lider regionalnog takmičenja pobijedio rezultatom
0 komentar(a)
VK Budva Drago Pejaković, Foto: Filip Roganović
VK Budva Drago Pejaković, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 25.01.2017. 18:19h

Budva je pružila dobar otpor Jugu, ali ni to nije bilo dovoljno da se izbjegne poraz u duelu sa najboljom ekipom u regionu ove sezone.

U crnogorskoj metropoli turizma je bilo 14:10 za Dubrovčane koji su tako upisali devetu pobjedu u isto toliko mečeva u A1 šampionatu...

Jug je u prvom poluvremenu imao šest golova prednosti, potom je bilo i plus sedam, a onda je u posljednjoj četvrtini spustio gas, što je domaćin iskoristio da ublaži poraz.

Na kraju krajeva, Budvani su na ovaj poraz i računali, nisu ni prijetili Jugu u najavi uprkos velikom usponu forme i pobjedi nad Partizanom, već je mnogo važnije ono što slijedi - vikend i gostovanje Mornaru u Splitu.

Budva je Dalmatince savladala u prvom dijelu sezone na svom bazenu, a sada vjeruje da ima šansu i da se iz Splita vrati neporažena...

Izabranicima Draga Pejakovića je ovo šesti poraz, a imaju i dva trijumfa i remi.

Budva - Jug 10:14 (1:4, 1:4, 3:3, 5:3)

Budva - Bazen "Dragan Trifunović". Sudije: Arnaut, Kontić (Crna Gora). Igrač više: Budva 7 (3), Jug 6 (4). Peterci: Jug 1 (1).

Budva: Radić (sedam odbrana), Manojlović, N. Dragović, Franeta 1, B. Mitrović 2, S. Ćetković, Vujašević 1, Đurđić 3, Kovačević 1, Popović 1, P. Ćetković 1, D. Dragović, Krivokapić (jedna odbrana), M. Mitrović.

Jug: Popadić (10 odbrana), Macan 2, Fatović 2, Lončar 3, Kržić, Merčep 1, Farčić, Ivanković 1, Pavličević, Perone 1, Benić 2, Obradović 2, Vukojević, Vrlić.

Bonus video: