Podvig Budve u Beogradu, Primorac siguran protiv Medvešćaka

85 pregleda 0 komentar(a)
Bogdan Đurđić, Foto: Filip Roganović
Bogdan Đurđić, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 21.01.2017. 20:01h

Velika pobjeda Budve u Beogradu, pobjeda koja bi mogla da bude kapitalna u borbi za opstanak u A1 ligi.

Budvani su savladali Partizan na Banjici rezultatom 9:7 i upisali drugi trijumf u regionalnom takmičenju, u kojem imaju i remi i pet poraza.

Budva je dobro otvorila meč, povela golom Petra Ćetkovića, ali je Partizan vrlo beto preuzeo dominaciju i stvorio dva gola prednosti (3:1, 4:2).

U igri gol za gol crnogorski predstavnik je ponovo poveo sa 6:5, a konačan udarac domaćinu zadali su Blažo Mitrović i novalija Srđan Vuksanović koji su postigli posljednja tri gola na utakmici...

Budva je imala četiri strijelca u ovom susretu - Vuksanović je pogodio tri puta, a po dva Mitrović, Ćetković i Bogdan Đurđić.

Rezultati: Partizan - Budva 7:9, Mornar - Mladost 8:8. Petak: Jadran ST - Jug 11:20, Vojvodina - Primorje 6:8. Slobodan je Jadran Carine.

Tabela: Jug 24, Jadran Carine, Mladost 16, Partizan 13, Primorje 11, Mornar 8, Budva 7, Jadran ST 4, Vojvodina 3.

Partizan - Budva 7:9 (4:3, 1:2, 1:1, 1:3)

Beograd - Bazen SC "Milan Gale Muškatirović". Sudije: Adžić (Crna Gora), Stefanović (Srbija). Igrač više: Partizan 9 (2), Budva 6 (3).

Partizan: Dobožanov (11 odbrana), Manojlović, F. Janković, Vučinić, Lazić 2, Velkić, Drašović 3, Radanović, Jakšić 1, Radojević, Stojanović 1, M. Janković, Belopavlović, Lukić.

Budva: Radić (10 odbrana), Manojlović, Rašković, Franeta, B. Mitrović 2, S. Ćetković, Vujašević, Đurđić 2, Kovačević, Popović, P. Ćetković 2, Dragović, Krivokapić, Vuksanović 3.

A2: PRIMORAC POBIJEDIO U ZAGREBU

Primorac je bio ubjedljiv na gostovanju u Zagrebu - savladao je Medvešćak u Utrinama sa 14:10 i upisao sedmu pobjedu u osam kola u regionalnoj A2 ligi.

Bilo je to rutinsko izdanje Kotorana koji su u tri navrata imali i po sedam golova prednosti.

Janko Krivokapić je predvodio ekipu Petra Vica sa pet golova, Marko Gopčević, Ivan Radonjić i Nikolas Saveljić su postigli po dva pogotka, a po jednom su se upisali Antonio Petrović, Matija Brguljan i Nikola Radonjić.

Kataro igra sjutra, sastaje se sa Solarisom u Kotoru.

Bonus video: