Jadran sa Mornarom, a misli na Ferencvaroš

0 komentar(a)
Stefan Vidović, Foto: Radoje Milić/Facebook
Stefan Vidović, Foto: Radoje Milić/Facebook
Ažurirano: 13.01.2017. 11:13h

Regionalni vaterpolo se nastavlja nakon gotovo 50 dana pauze, i to utakmicom u Igalu - vaterpolisti Jadran Carina u 8. kolu dočekuju splitski Mornar.

Novljani su 2016. godinu u ovom takmičenju završili porazom od Partizana u Beogradu, čak su mu i zbog slabije gol-razlike predali drugo mjesto, ali bi stvari mogle opet da se promijene već poslije ovog kola u kojem „crno-bijele“ čeka derbi protiv Mladosti u Zagrebu.

Kako god, Jadran večeras (20.15, prenos na TV Arenasport 1) želi da napravi dobru uvertiru za srijedu i prvi meč polufinala Evrokupa protiv Ferencvaroša.

"Serija teških utakmica počinje protiv Mornara i moramo da budemo spremni na sve. Splićani su mlada ekipa i vjerujem da dolaze u Igalo sa namjerom da pobijede" - rekao je Stefan Vidović.

Mornar je trenutno u donjem dijelu tabele - šestoplasirani je tim sa ukupno sedam bodova, a samo je jedan osvojio na gostovanjima (remizirao je sa Vojvodinom u Novom Sadu).

"Iako tabela to ne pokazuje, Mornar posjeduje kvalitet kojeg smo svjesni. To se vidjelo u prošlom kolu u kojem su pobijedili Primorje" - dodao je Vidović.

Tim sa Škvera, s druge strane, ove sezone u A1 ligi kod kuće nije pobijedio jedino Jug...

Drugi crnogorski predstavnik u eliti, Budva, sjutra na svom bazenu igra sa Jadranom iz Splita.

Sjutra se nastavlja i takmičenje u A2 ligi - Primorac dočekuje Zadar, a Kataro Crvenu zvezdu.

Parovi 8. kola - danas: Jadran Carine - Mornar (20.15); Subota: Budva - Jadran Split (18), Jug - Vojvodina (18), Mladost - Partizan (19.15). Slobodno je Primorje.

Bonus video: