Obradović: Igra u posljednjoj četvrtini veoma bitna za nastavak turnira

"Ne smijemo da dozvolimo da protivnik ode na pet golova plusa, na tome moramo da radimo. Da se odmorimo, a onda da svim snagama odigramo protiv Njemaca, jer smo i prije turnira znali da nam je ta utakmica najvažnija", kaže Bogdan Đurđić
3260 pregleda 3 komentar(a)
Dimitrije Obradović, Foto: Aleksandra Krupanič
Dimitrije Obradović, Foto: Aleksandra Krupanič
Ažurirano: 16.01.2020. 23:00h

Ostaje žal - slažu se i Bogdan Đurđić i Dimitrije Obradović nakon poraza crnogorskih vaterpolista od Hrvatske u derbiju grupe A na EP.

"Napravili smo odličnu seriju, vratili se u meč, ali je za totalni preokret falilo svježine i sreće. Potrošili smo se jureći rezultat, a mislim da ni prve tri četvrtine nismo bili loši toliko kao što govori prednost Hrvatske", kaže Đurđić i dodaje:

"Ne smijemo da dozvolimo da protivnik ode na pet golova plusa, na tome moramo da radimo. Da se odmorimo, a onda da svim snagama odigramo protiv Njemaca, jer smo i prije turnira znali da nam je ta utakmica najvažnija".

Dimitrije Obradović je bio jedan od najzapaženijih u našem timu, i u odbrani i u napadu.

"Kao da smo pregorjeli u želji na startu, jer smo tek kasnije odigrali onako kako želimo. Došli smo do izjednačenja, nismo imali sreće da preokrenemo, ali nastup u drugom poluvremenu, pogotovo u posljednjoj četvrtini, može da bude mnogo bitan za nastavak takmičenja. Ako ponovimo takvo izdanje protiv Njemačke, neće biti problema", rekao je bek "ajkula".

Bonus video: