Petković: Možemo još, ovakvu atmosferu u timu nema niko

"Odigrali smo jednu od najboljih utakmica posljednjih godina. Igrali smo dobro i na prethodnim takmičenjima, ali često nismo imali sreće. Igrali smo i protiv Italije i protiv sudija, ali pokazali smo koliko smo veliki", kazao je Petković
3703 pregleda 0 komentar(a)
Slavlje naših vaterpolista, Foto: Aleksandra Krupanič
Slavlje naših vaterpolista, Foto: Aleksandra Krupanič
Ažurirano: 22.01.2020. 17:44h

Marko Petković je odigrao najbolju utakmicu u reprezentaciji Crne Gore - nepogrješiv u napadu, strijelac četiri gola, izuzetan u odbrani, učinak za desetku.

Bio je, bez sumnje, jedan od najzaslužnijih za pobjedu nad Italijom 10:8, vrijednu plasmana u polufinale Evropskog prvenstva.

"Ovo je veliki rezultat. Čestitke ekipi na borbenosti, našem stručnom štabu. Pokazali smo nevjerovatnu energiju, koja se osjetila još sinoć kada smo počeli da se intezivnije spremamo za meč. Odigrali smo jednu od najboljih utakmica posljednjih godina. Igrali smo dobro i na prethodnim takmičenjima, ali često nismo imali sreće. Igrali smo i protiv Italije i protiv sudija, ali pokazali smo koliko smo veliki", kazao je Petković.

Jedinstvo je, kaže Petković, veliki adut Crne Gore.

"Sada se spremano za polufinale. Mislim da možemo i dalje, jer ovakvu atmosferu u timu nema nijedna selekcija na ovom takmičenju", kazao je igrač Jadrana.

Bonus video: