Predsjednik VPSCG: UO naredne sedmice donosi odluku o selektoru

„Upravni odbor će dati konačnu riječ. Sjednica nije mogla da se ranije održi, jer smo do prije dvadesetak dana imali učešće pionirske selekcije na EP. Potom je bila i sjednica Stručnog savjeta“, kazao je Bajić
1374 pregleda 1 komentar(a)
Dejan Bajić, Foto: Filip Roganović
Dejan Bajić, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 09.09.2019. 13:46h

Mjesto selektora vaterpolo reprezentacije Crne Gore i dalje je otvorena tema, poručio je predsjednik Saveza Dejan Bajić.

Pitanje je koliko je realno očekivati promjene uprkos desetom mjestu na Svjetskom prvenstvu, što je najslabiji rezultat „ajkula“ na najvećim takmičenjima, ali Bajić nije želio ništa da precizira do sjednice Upravnog odbora VPSCG.

„Sjednica UO bi trebalo da se održi naredne sedmice i tada će sve biti jasno. Selektor Vladimir Gojković je takođe odgovoran i za rad mlađih selekcija, pa smo čekali sve izvještaje“, rekao je Bajić.

Na pitanje da li Gojković u ovom trenutku ima podršku njega kao predsjednika je odgovorio:

„Upravni odbor će dati konačnu riječ. Sjednica nije mogla da se ranije održi, jer smo do prije dvadesetak dana imali učešće pionirske selekcije na EP. Potom je bila i sjednica Stručnog savjeta, sa koje tek treba da dobijemo zapisnik“, kazao je Bajić.

Mirko Vičević, član Stručnog savjeta i proslavljeni vaterpolista, nedavno je istakao da savjetuje predsjednika VPSCG da smijeni selektora nakon rezultata na SP.

„Svaki pojedinac ima slobodu da kaže šta misli, i to je potpuno normalno. Upravni odbor je taj koji će na osnovu svega donijeti odluku“, zaključio je Bajić.

Bonus video: