Uhapšen osumnjičeni za ubistvo dva mladića u Novom Sadu i njegov pomagač

Nesreća se dogodila u Ulici Maksima Gorkog ispred jednog ugostiteljskog objekta
0 komentar(a)
Novi Sad ubistvo, Foto: Screenshot (YouTube)
Novi Sad ubistvo, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 21.12.2016. 20:53h

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu odredili su zadržavanje M. K. (32), zbog osnovane sumnje da je, poslije krivičnog djela, pomogao S. J., uhapšenom zbog sumnje da je nasmrt pretukao dvojicu Novosađana.

Dvojica Novosađana, starosti 26 i 29 godina, usmrćena su udarcima tupim predmetom, a njihova tijela pronađena su ispred jednog ugostiteljskog objekta, saopštio je MUP Srbije.

Kako prenose srpski mediji ubijeni su Dario Rok Licer i Dragan Jovanović.

Sumnja se da je M. K. vozio S. J. svojim automobilom i krio ga u svom stanu u kome je policija, pretresom, pronašla 30 metaka za automatsku pušku, saopšteno je iz MUP-a.

Osumnjičeni je zadržan do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca, a tereti se za pomoć učiniocu posle krivičnog djela i nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

U zakonskom roku biće doveden na saslušanje sudiji za prethodni postupak, navodi se u saopštenju.

S.J. koji je uhapšen ranije danas se tereti da je, noćas oko četiri sata, ispred jednog ugostiteljskog objekta, metalnom šipkom usmrtio dvojicu Novosađana, starosti 26 i 29 godina.

Osumnjičenom je, po odborenju javnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati, a u zakonskom roku biće priveden na saslušanje sudiji za prethodni postupak, navedeno je u saopstenju.

Večernje novosti su ranije danas objavile da je Jovanović, poznatiji kao Gidra, nekadašnji vođa navijačke grupe “Firma“, a u septembru ove godine je preživeo ranjavanje u sačekuši.

Dodaje se i da su se žrtve tokom noći u jednom ugostiteljskom objektu verbalno sukobile sa grupom mladića, a incident je eskalirao ispred kafane, gdje su mladići pretučeni štanglama i pajserima.

Navodi se i da obojica stradalih mladića imaju policijski dosije.

Javni tužilac je kvalifikovao taj događaj kao krivično djelo teško ubistvo.

Obavljen je uviđaj lica mjesta, a pripadnici policije intenzivno tragaju za osumnjičenim. prenosi RTS.

Nesreća se dogodila u Ulici Maksima Gorkog ispred jednog ugostiteljskog objekta u Novom Sadu.

Bonus video: