Vučić: Poslije istrage imaću šta da kažem o oružju

Povodom interesovanja kineskog premijera Li Kećinga za njegovu bezbjednost, Vučić je rekao da je rjetkost i veliko poštovanje kada u kratkom razgovoru kineski premijer pokaže da prati šta se događa u Srbiji
66 pregleda 7 komentar(a)
Aleksandar Vučić, Foto: Beta/AP
Aleksandar Vučić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 05.11.2016. 16:21h

Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je iz Rige da o aferi sa pronađenim oružjem ne želi da govori jer čeka da nadležni državni organi kažu šta imaju. "A kada se to završi, onda ću valjda i ja imati nešto da kažem", rekao je Vučić.

Vučić je rekao da je zahvalan svim ljudima koji se, ako ništa drugo, nijesu iživljavali nad njegovom porodicom samo zato što ga ne vole, poručivši da "sve ostalo i nije naročito važno".

Povodom interesovanja kineskog premijera Li Kećinga za njegovu bezbjednost, Vučić je rekao da je rjetkost i veliko poštovanje kada u kratkom razgovoru kineski premijer pokaže da prati šta se događa u Srbiji.

"To govori kakvi su odnosi prijateljstva između Srbije i Kine", kazao je Vučić.

Komentarišući razgovore koje je sa kineskim premijerom vodio o ekonomiji, Vučić je rekao da je Kina suviše ozbilja zemlja da bi njen premijer odmah odgovorio na njegovo pominjanje RTB Bora kao jednog od ključnih pitanja za Srbiju, ali je podsjetio da su Kinezi u Rigu poslali svoju najmoćniju kompaniju da se bavi time.

Bonus video: